Brave i oprema

Ugradnja i servisiranje brava

Bravar

Izrada ključeva
Ključar
Bravar

Bravar novi sad

Bravarske usluge

 • Otvaranje, popravka i ugradnja standardnih brava
 • Ugradnja dodatnih i brava
 • Ugradnja sigurnosnih brava
 • Popravka i zamena brava sigurnosnih vrata
 • Ugradnja zaštite i ojačanja osnovne brave
 • Ugradnja usadnih brava
 • Ugradnja rolo brava
 • Ugradnja standardnih i sigurnosnih cilindara
 • Prepakivanje i ugradnja sistem cilindara
 • Ugradnja električnih (interfon) prihvatnika
 • Ugradnja i podešavanje zatvarača vrata (diplomata)
 • Ugradnja čeličnih uški i sigurnosnih katanaca
 • Ugradnja bravica poštanskih sandučića
 • Ugradnja vratanca poštanskih sandučića
 • Ugradnja špijunki
 • Ugradnja kvaka
 • Podešavanje vrata
 • Zamena brave na vratima
 • Izrada ključeva

IZBOR ADEKVATNE BRAVE

Koju dodatnu bravu ugraditi?

Niste sigurni koja brava bi za vas bila odgovarajuća? Izbor brave uglavnom zavisi od nivoa zaštite koji želite i vrste vrata (drvena, duplo šperovana, metalna,kineska itd.).

Predlažemo da nas pozovite kako bismo Vas posavetovali i pronašli najbolje rešenje za Vaša vrata. Postoji niz ograničavajućih parametara kao što su debljina vrata, kvalitet i vrsta okvira (rama), vrsta poda, udaljenost vrata od zida itd. koji utiču na izbor brave, ali je uvek moguće izabrati adekvatnu zaštitu radi umanjenja rizika od obijanja stana, odnosno provale.

Sigurnosne brave

Vrste brava

Na raspolaganju su Vam više vrsta brava. Za drvena i duplošperovana vrata predlažemo prikivajuće brave. To su brave koje se postavljaju na vrata i po izvedbi su uglavnom H brave, I brave/3, I brave/2, dvostrane brave (tzv. letve), jednostrane brave (poluletve) i dodatne brave različitog nivoa sigurnosti. Pored dodatne brave, preporučujemo i zaštitu cilindra tj. osnovne brave. Za metalna vrata preporučujemo usadne brave.

H Brave

Pročitajte detaljnije

H brave su brave sa pet tačaka zaključavanja i to: 4 klina koji izlaze iz same brave zaključavaju u prihvatnik koji se pričvršćuje za ram vrata, dve šipke vode u pod i dve šipke zaključavaju u prihvatnike iznad krila vrata. Raspored šipki podseća na slovo “H” . Zaključavaju se specijalnim ključem.

I brave 3t

Pročitajte detaljnije

To su brave sa tri tačke zaključavanja i to: 4 klina koji izlaze iz same brave zaključavaju u prihvatnik koji se pričvršćuje na ram vrata, jedna šipka ide u pod i jedna zaključava u prihvatnuk iznad krila vrata. Zaključavaju se specijalnim ključem. Preporučujemo ih za vrata kaod kojih nema mesta za razdelnik H brave.

I brave 2t

Pročitajte detaljnije

I brave su brave sa dve tačke zaključavanja i postavljaju se kada nema dovoljno mesta za prihvatnik same brave, ili nema dovoljno mesta za širu bravu na samom krilu vrata (to je najčešće slučaj kod dvokrilnih vrata koja imaju zastakljeni deo - prozorčić). Zaključavanje se vrši tako da jedna šipka ide u pod, a druga zaključava u prihvatnik iznad krila vrata. Zaključavaju se specijalnim ključem.

Sigurnosne brave - dvostrane (letve)

Pročitajte detaljnije

Dvostrane sigurnosne brave (letve) se postavljaju iznad osnovne brave i zaključavaju klinovima preseka cca 4 x 1 cm u prihvatnike ili u zid sa jedne i druge strane vrata, što zavisi od udaljenosti zida od krila vrata.

Sigurnosne brave - jednostrane

Pročitajte detaljnije

Jednostrane sigurnosne brave, postavljaju se iznad osnovne brave i zaključavaju klinom (cca 4 x 1 cm) u prihvatnik koji se pričvršćuje za ram vrata. Zaključavaju se specijalnim ključem.

Dodatne gornje brave

Pročitajte detaljnije

Postoji više modela gornjih brava. Postavljaju se iznad osnovne brave i u obično se sa unutrašnje strane zaključavaju točkićem, a sa spoljne strane ključem. Postoji mogućnost ugradnje sigurnosnog cilindra.

Zaštita cilindra

Pročitajte detaljnije

Za zaštitu cilindra od lomljenja primenjuje se ugradnja štitnika, a za zaštitu od tzv. “češljanja” ugradnja sigurnosnih cilindara.

Usadne brave

Pročitajte detaljnije

Usadne brave preporučujemo za metalna vrata. Zaključavanje se vrši tako što kljinovi brave ulaze u metalni okvir vrata. Zaključavaju se specijalnim ključem.

Brave, Sigurnosne brave, Otvaranje automobila…

Sve bravarske usluge na jednom mestu

servisiranje sigurnosnih vrata

Servisiranje sigurnosnih vrata podrazumeva otvaranje, popravku brava, popravku kvaka, zamenu brava, podešavanje vrata i promenu šifre brave.

DETALJNIJE

Otvaranje automobila

Zaključali ste slučajno automobil, a ključ je ostao u vozilu? Pozovite nas, otvaramo sve vrste automobila bez oštećenja. Izlazimo na teren i rešavamo problem.

POZOVITE NAS

KLJUČAR NOVI SAD

Izrada ključeva za sve vrste cilindara, sigurnosnih vrata i sefova. Izradite ključ duplikat i tako se osigurajte od potencijalnog gubitka postojećeg ključa.

DETALJNIJE

KLJUČAR

Bravar Ivan Beg
Jerneja Kopitara 8a
21000 Novi Sad

Radno vreme

Pon-Pet : 08:00-16:00
Sub : 08:00-14:00

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

EMAIL

info@kljucar.com

Copyright © 2024 by Ključar Novi Sad, Bravar Ivan Beg

Web site by Studio 360