Izrada ključeva
Novi Sad

Izrada, narezivanje ključeva, promena šifre

Bravar

IZRADA KLJUČEVA

Promena šifre

Postoji niz situacija kada je potrebno izvršiti promenu ključa iako je brava potpuno ispravna. U tom slučaju, nudimo uslugu promene šifre brave.

Veoma često se događa da želimo da izvršimo promenu ključa iako nam je brava potpuno ispravna. Razlog može da bude gubitak ključa, kupovina novog stana (kada zaista ne znamo ko sve ima ključ), promena stanara, ili su pak u pitanju neki sasvim lični razlozi. U tom slučaju, ekonomski najprihvatljivije rešenje je promena šifre postojeće brave koje se vrši na više načina – u zavisnosti od proizvođača i tipa brave. Dobijate nove ključeve, a stari su neupotrebljivi.

Vršimo i promenu šifre sefa (ako je sef sa šifrom), ili promenu ključa ako je sef sa jednom ili dve brave.

Izrada ključeva, narezivanje ključeva

Izrađujemo ključeve za sve vrste cilindara , ključeve duplo pero, pumpa ključeve, abloy ključeve i sef ključeve. Izrađujemo ključeve po bravi. Prepravljamo nov cilindar na stari ključ. Izrađujemo ključeve Mul-T-Lock po šifri (kartici).

Brave, Sigurnosne brave, Otvaranje automobila…

Sve bravarske usluge na jednom mestu

servisiranje sigurnosnih vrata

Servisiranje sigurnosnih vrata podrazumeva otvaranje, popravku brava, popravku kvaka, zamenu brava, podešavanje vrata i promenu šifre brave.

DETALJNIJE

Otvaranje automobila

Zaključali ste slučajno automobil, a ključ je ostao u vozilu? Pozovite nas, otvaramo sve vrste automobila bez oštećenja. Izlazimo na teren i rešavamo problem.

POZOVITE NAS

KLJUČAR NOVI SAD

Izrada ključeva za sve vrste cilindara, sigurnosnih vrata i sefova. Izradite ključ duplikat i tako se osigurajte od potencijalnog gubitka postojećeg ključa.

DETALJNIJE

KLJUČAR

Bravar Ivan Beg
Jerneja Kopitara 8a
21000 Novi Sad

Radno vreme

Pon-Pet : 08:00-16:00
Sub : 08:00-14:00

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

EMAIL

info@kljucar.com

Copyright © 2023 by Ključar Novi Sad, Bravar Ivan Beg

Web site by Studio 360