Sigurnosna vrata

Servisiramo sve vrste sigurnosnih vrata

Bravar

OTVARANJE SIGURNOSNIH VRATA

Sigurnosne brave

Dešava se da dođe do kvara brave ili gubitka ključa te je potrebno otvaranje. Način otvaranja zavisi od vrste i klase sigurnosnih vrata, ali taj problem uspešno rešavamo.

Ukoliko je u pitanju kvar brave, izvršićemo popravku (ako je moguća obzirom na starost, vrstu i istrošenost brave) ili zamenu kompletne brave. Ako se radi o gubitku ključa, izvršićemo demontažu, promenu šifre (ključa) i montažu brave, te tako eliminisati mogućnost da neko zloupotrebi stare ključeve ili izgubljen ključ.

Ako imate problema zbog otežanog zaključavanja – izvršićemo potrebna podešavanja. Kada su vrata takve izvedbe da je potrebno njihovo rastavljanje zbog demontaže i montaže brave, radove izvodimo na licu mesta. Detaljnije o bravama i opremi.

servisiranje sigurnosnih vrata

Servisiranje sigurnosnih vrata podrazumeva otvaranje, popravku brava, popravku kvaka, zamenu brava, podešavanje vrata i promenu šifre brave.

DETALJNIJE

Otvaranje automobila

Zaključali ste slučajno automobil, a ključ je ostao u vozilu? Pozovite nas, otvaramo sve vrste automobila bez oštećenja. Izlazimo na teren i rešavamo problem.

POZOVITE NAS

KLJUČAR NOVI SAD

Izrada ključeva za sve vrste cilindara, sigurnosnih vrata i sefova. Izradite ključ duplikat i tako se osigurajte od potencijalnog gubitka postojećeg ključa.

DETALJNIJE

KLJUČAR

Bravar Ivan Beg
Jerneja Kopitara 8a
21000 Novi Sad

Radno vreme

Pon-Pet : 08:00-16:00
Sub : 08:00-14:00

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

POZOVITE NAS

064 / 18-90-754
021 / 64-66-524

EMAIL

info@kljucar.com

Copyright © 2024 by Ključar Novi Sad, Bravar Ivan Beg

Web site by Studio 360